Gelukswandeling

Nieuwerkerken heeft haar eigen gelukswandeling. Deze wandeling leidt je naar de mooiste plekjes in onze gemeente en is voorzien van verschillende tussenstops waar je spreuken, verwerkt in heuse kunstwerkjes tegenkomt. Bij de spreuken zit ook steeds een korte toelichting om de wandelaars te inspireren en uit te nodigen om de spreuken toe te passen op hun eigen situatie. Na afloop zal je geïnspireerd zijn om met goede moed je eigen geluk te creëren. In de tussentijd kan je genieten van de schoonheid van onze gemeente.

De gezichten achter de gelukswandeling!

Jo Beerden (JEEbee_brush) startte enkele jaren geleden de zoektocht naar zichzelf en naar meer plezier en geluk in zijn leven. Hij is altijd al enorm geboeid geweest door graffiti & street-art en rondde in 2013 zijn opleiding tot “Airbrush artist” met succes af. Nu enkele jaren verder ontwikkelt hij met passie zijn eigen stijl waarbij hij oude objecten of schilderijen telkens een nieuw leven geeft. Via zijn kunst heeft hij zijn uitlaatklep gevonden en inspireert hij jong en oud om ook op zoek te gaan naar wat hun gelukkig(er) maakt. Vanuit diezelfde passie en gedrevenheid ontstond de “gelukswandeling” in Nieuwerkerken.

Leen Huybrechts mama, ex-verpleegkundige, bezige bij en levensgenieter, startte ruim drie jaar geleden een praktijk als Feelgood Life coach in Nieuwerkerken. Ze stond mee aan de wieg van de gelukswandeling. Van het allereerste idee op een bierkaartje tot de uiteindelijke uitvoering een jaar later, alles volgde ze mee op de voet. Leen neemt het “Social media” gedeelte voor haar rekening en organiseert vanuit haar praktijk begeleide gelukswandelingen om mensen dichter bij zichzelf te brengen en meer te laten stilstaan en genieten van het leven. De uitvoering van dit idee was absoluut niet mogelijk zonder de steun van de Gemeente Nieuwerkerken.

Dankzij hun steun, zowel financieel als praktisch en het geloof hierin, is dit proces tot een goed eind gebracht.

Volg onze facebookpagina http://www.facebook.com/gelukswandelingNWK

Extraatje!?
Voor 10 euro scoor je deze leuke sleutelhanger mét een betekenis.
*Spatwaterbestendig *Hoge kwaliteit *Uniek design *Afgeronde hoeken

Voor deze wandeling werd een plannetje ontwikkeld. Voor 2.5 euro ontvang je samen met dit plannetje een herinnering voor achteraf. Een sleutelhanger met de spreuk: GELOOF IN JEZELF. In de wandeling zit voor de aandachtige deelnemers ook een woordraadsel verdoken. Op elke locatie worden een aantal letters aangeduid die samen een zin vormen die je kan invullen op het plannetje en die je aansporen om positief in het leven te staan.

Deze zijn te koop bij Beuk en Bos, Spar, Delhaise, Sociaal huis, Bakkerij Leslie en lifecoachleen.