Wie is Leen?

11951607_10207942720712743_5295771735758244861_o

Hoi ik ben Leen, gehuwd en mama van twee dochters. Ik werk deeltijds als nachtverpleegkundige in het Jessa ziekenhuis in Hasselt.

Ik heb al heel wat watertjes doorzwommen en sta met mijn twee voeten stevig in het leven. De laatste jaren stonden in het teken van verandering. Verschillende omstandigheden zorgden ervoor dat ik anders naar het leven ging kijken. Ik nam deel aan belevingsweekends, leerde het begrip zelfzorg kennen en verdiepte mijn vriendschappen. Ik stortte me op de gezonde keuken, ging wandelen en startte met lessen yoga en pilates.

In november 2016 schreef ik me in voor een opleiding Life coach met als belangrijkste doel ‘persoonlijke groei’. Naarmate de opleiding vorderde en ik echt met cliënten aan de slag ging, raakte ik meer en meer gefascineerd door het coaching gebeuren. Elke les bracht me een stukje dichter bij mezelf, ik verdiepte mijn zelfkennis en verruimde mijn kijk op het leven. Het begon te kriebelen om hier iets mee te doen. Ik hou ervan om mensen te inspireren, motiveren en inzichten te geven.

Na de opleiding “Life coach” en “Life coach gevorderden” volgde ik nog de modules bedrijfscoach, budgetcoach, kindercoach en familiecoach. In Juli 2017 behaalde ik het diploma “Allround coaching expert”. Omdat ik wil blijven bijleren volgde ik in 2018 nog de opleiding tot Relatiecoach, Mindfulnesscoach en Assertiviteitstraining. Voor 2019 staat er nog een opleiding NLP op het programma.

Nu voor mij de puzzelstukjes samenvallen, komt duidelijk naar voren wat ik echt belangrijk vind in mijn leven. Ik zet hoog in op gezelligheid, lekker en gezond eten, warmte, liefde voor het leven, veerkracht, balans, passie en algemeen goed voelen. Kortom ‘Feel Good’!

Lieve groet

Leen

 

“If you change the way you look at things, the things you look at change.”

Wayne Dyer